Tyler The Creator ‎

Scum Fuck Flower Boy(2LP) mpc=3599 din

Tyler The Creator ‎– Scum fuck flower boy/2LP/mpc:3599 din
barcode: 0889854690519

A1 Foreword 3:13
A2 Where This Flower Blooms 3:14
A3 Sometimes... 0:36
A4 See You Again 3:00
B1 Who Dat Boy 3:24
B2 Pothole 3:56
B3 Garden Shed 3:43

C1 Boredom 5:20
C2 I Ain't Got Time! 3:26
C3 911 / Mr. Lonely 4:15
D1 Droppin' Seeds 1:00
D2 November 3:45
D3 Glitter 3:44
D4 Enjoy Right Now, Today 3:55

Ovaj naslov možete naruciti pouzecem putem adrese: narucujem@menart.rs

MPC je 3599 din.
Troškovi slanja su besplatni.


Najnovija izdanjaMuzika

1.Rihanna/Unapologetic(2012) 2.Madonna/MDNA(2012) 3.Britney Speares/Femme fatale(2011)

Akcija:3cd Rihanna/Madonna/Britney Spears mpc=1449 din

1.Robbie Williams/Take the crown(2012) 2.Olly murs/Never been better (2014) 3.Maverick Sabre/Lonely are the brave(2012)

Akcija:3cd Robbie Williams/Olly Murs/Maverick Sabre mpc=1449 din

1.Depeche Mode/Delta Machine(digipack,2013) 2.Mike Posner/31 Minutes To Take Off(2010) 3.Miike Snow/Happy To You(2012)

Akcija:3cd Depeche mode/Mike Posner/Miike Snow MPC =1399 din

1.Gossip/A Joyful Noise(2012) 2.The Cranberries/Roses(2012) 3.Skunk Anansie/Wonderlustre(2010)

Akcija:3cd Gossip/Cranberries/Skunk Anansie mpc=1449 din

1.Ozzy Osbourne/Scream(2010) 2.Van halen/A Different kind of truth (2012) 3.Apocalyptica/7th Symphony(2010)

Akcija:3cd OzzyOsbourne/VanHalen/Apocalyptica mpc=1449 din