Depeche Mode Live In Berlin izlazi 17.novembra (Columbia/Menart)

Jedan od najkvalitetnijih i najdugovečnijih bendova na elektropop sceni ,Depeche Mode upravo su objavili trejler za koncertni film, Depeche Mode Live In Berlin  koji će u CD/DVD  formi izaći 17.novembra. Reditelj filma je dugogodišnji prijatelj i kreativni saradnik benda, fotograf i filmski reditelj, Anton Corbijn.  Depeche Mode Live in Berlin sadrži preko 2 sata nikada-pre-objavljenog materijala, neverovatnih “živih” snimaka i koncertnih fotografija.Depeche Mode Live in Berlin je snimljen u Areni 02 u Berlinu, 25./27.novembra 2013., za vreme izuzetno uspešne Delta Machine  turneje tokom koje su konačno posetili i Srbiju. Delta Tour je ujedno i jedna od najuspešnijih koncertnih turneja ovog sastava gde ih je gledalo preko 2.4 miliona ljudi u 32 zemlje sveta! Ime kaže da su tom turnejom Depeche Mode promovisali  13 studijski album u karijeri, Delta Machine, koji je izašao u martu 2013.godine. Kao i na njihovim prethodnim “živim” albumima, Depeche Mode su se pored materijala sa aktuelnog albuma, osvrnuli i na hitove iz karijere duge tridesetak godina, koja uključuje takve pop himne, poput ““Personal Jesus” i “Policy of Truth” i “Enjoy The Silence”.Delux verzija nudi dodatno iskustvo i poslastice dostojne  najodanijih DM fanova. Pored standardne ponude,  koja obuhvata Live in Berlin DVD, kompletan snimak koncerta  Live in Berlin smeštenog na dvostruki disk i odgovarajući, prateći DVD uz to,  sadrži i dodatni  Alive in Berlin DVD. Režiran takođe od strane Corbijna, Alive in Berlin uključuje čitav koncertni šou, između koga su ubačeni snimci iza scene, višestruki intervjui sa bendom i njihovim fanovima, kao i akustična sesija snimljena u salonu Bel Ami, najstarijem, postojećem  bordelu u Berlinu. Svemu tome je  pridodat  album Delta Machine snimljen na 5.1 mix  blu-ray disku. A sve to zajedno je upakovano u prelepu poklon kutiju koja uključuje 5 mini omotnica za sve navedene formate i knjižicu od 16 strana.Berlin je uvek imao posebno mestu u srcima članova  Depeche Mode, a poznato je da su u tom gradu, baš kao i u čitavoj Nemačkoj upravo nalazi njihova najveća die hard baza fanova, tako da  “sam koncertni film pokazuje ne samo još jedan nastup grupe, već i tu posebnu vezu koju bend ima sa publikom iz Berlina”, naglašava reditelj  Anton Corbijn.Takođe, u prodaji će biti  dostupno i dvostruko CD izdanje samo sa audio snimkom čitavog koncerta Live in Berlin.Redosled pesama na izdanju Depeche Mode Live In Berlin :

Live In Berlin DVD

Intro
Welcome To My World
Angel
Walking In My Shoes
Precious
Black Celebration
Should Be Higher
Policy Of Truth
The Child Inside
But Not Tonight
Heaven
Soothe My Soul
A Pain That I'm Used To
A Question Of Time
Enjoy The Silence
Personal Jesus
Shake The Disease
Halo
Just Can't Get Enough
I Feel You
Never Let Me Down Again
Goodbye
Credits

 Alive In Berlin DVD

Full live show + 15 interview pieces
Bordello Acoustic Session: Condemnation and Judas

 Live In Berlin Soundtrack (2 CDs)

CD1
1. Welcome To My World
2. Angel
3. Walking In My Shoes
4. Precious
5. Black Celebration
6. Should Be Higher
7. Policy Of Truth
8. The Child Inside
9. But Not Tonight
10. Heaven
11. Soothe My Soul
CD2
1. A Pain That I'm Used To
2. A Question Of Time
3. Enjoy The Silence
4. Personal Jesus
5. Shake The Disease
6. Halo
7. Just Can't Get Enough
8. I Feel You
9. Never Let Me Down
10. Goodbye

 Delta Machine 5.1 Audio (Blu Ray CD – Deluxe Edition only)

1. Welcome To My World
2. Angel
3. Heaven
4. Secret To The End
5. My Little Universe
6. Slow
7. Broken
8. The Child Inside
9. Soft Touch/Raw Nerve
10. Should Be Higher
11. Alone
12. Soothe My Soul
13. Goodbye
14. Long Time Lie
15. Happens All The Time
16. Always
17. All That's Mine

 Pioniri post-punk ere, Depeche Mode su prošli ogoman put i postali jedan od najuticajnijih svetskin grupa. Oformljeni 1981. godine, Depeche Mode,odnosno, Dave Gahan, Martin Gore i Andy ‘Fletch’ Fletcher nastavljaju da osvajaju i očaravaju staru i novu publiku, ali i kritičare, kako svojim studijskim radom, tako i svojim koncertnim nastupima. Do sada su prodali preko 100 miliona ploča širom sveta, a njihov aktuelni studijski album Delta Machine bio je u Top 10 albuma u čak 20 zemalja, uključujući Ameriku i Britaniju.Za više informacija posetite: www.depechemode.com

Trailer pogledajte na linku: http://smarturl.it/LIBDVDTrailer

 

 

 

VestiArhiva vesti

OLLY MURS UPRAVO OBJAVIO NOVI SINGL: „WRAPPED UP“ feat. Travie McCoy NOVI ALBUM „NEVE BEEN BETTER“ IZLAZI 24.NOVEMBRA (EPIC/SONY/Menart)

Olly Murs, jedan od najkvalitenijih izvođača aktuelne muzičke pop scene, objaviće… Dalje

“PLAY BALL” PRVI SINGL AUSTRALISKOOG BENDA AC/DC SA NADOLAZEĆEG ALBUMA “ROCK OR BUST” MOŽETE PREMIJERNO ČUTI DANAS NA RADIO LAGUNI OD 17h!

SAZNAJEMO:NA  ALBUMU ‘ROCK OR BUST’  NAĆI ĆE SE 11 NOVIH PESAMA DOK JE NASLOVNA… Dalje

ONE DIRECTION AKCIJA- ALBUM "MIDNIGHT MEMORIES" PO POSEBNOJ CENI U SVIM MUZIČKIM PRODAVNICAMA

U SUSRET NOVOM ALBUMU ONE DIRECTION, KOJI IZLAZI POLOVINOM NAREDNOG MESECA, MENART… Dalje