Mortal Kombat-novi album u izdanju Menarta!

"Zamolili smo poznate ličnosti iz različitih muzičkih žanrova da preslušaju naš novi album i da daju svoj sud o istom, hvala im na tome!

Pogledajte najavu albuma na novom linku:https://www.youtube.com/watch?v=cEFIVrFj4-c

Jedan od najpopularnijih metal punk bendova Srbije, Mortal Kombat, na veliku radost mnogobrojnih fanova, ima novi album!
„Besprekorna pobeda“ , u izdanju Menarta, podiže lestvicu za kvalitet više, uz sve prateće elementa zvuka grupe, buku, bes i dosta humora!
Album izlazi baš onda kada i treba, u nedelju, 10.aprila, kada će fanovi benda biti na slatkom iskušenju-da li da besplatno preuzmu album „Besprekorna pobeda“ sa dve bonus pesme ili da kupe album sa dve pesme manje? Odluka je teška, zar ne?!
Momci iz benda Mortal Kombat su izjavili: "Iskreno, jedva čekamo da izbacimo ovaj album, prošlo je tri godine od prethodnog i malo smo se ubajatili. Kao i do sada, album će biti u potpunosti dostupan za besplatan download, jer za bolje i nije! Mada, ko želi da kupi plastiku, moći će. Sve ćemo ti to blagovremeno objasniti... "
Zadovoljani postignutim i u isčekivanju objavljivanja albuma dodaju: "Album izdajemo za izdavačku kuću Menart, sniman je u studiju Blaze, glavni medijski pokrovitelj je, kao i uvek, magazin Nocturne! Dizajn je radio Hardworx u saradnji sa Lordom Kinbotom i Markom Ristićem".


Pre nego što ljubitelji Mortal Kombat dođu do svoje „Besprekorne pobede“, treba ih pošteno upozoriti na to šta ih čeka, stoga su momci iz benda album premijerno dali svojim „prijateljima“ na preslušavanje, a njihov konačni sud možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=cEFIVrFj4-c

U nedelju, 10. aprila, tačno u podne "Besprekorna pobeda" će biti on-line dostupna!

Promocija uživo će se odigrati istog dana u 16h, kod prijatelja benda, u pabu: Cigla & Krigla!

 

VestiArhiva vesti