"Nisam spreman" poručuje Massimo u novom singlu sa albuma "Sada"

Pesma čiji je autor Sergej Ćetković, možda je najiščekivanija pesma sa Massimovog novog albuma "Sada". Bezvremenska balada "Nisam spreman" već je i pre svog izlaska zaintrigirala javnost.Naime, i pre nego što je Massimo snimio i stavio na svoj album, pesmu je izveo kao duet sa Sergejom Četkovićem na jednom od rasprodatih beogradskih koncerata u Sava centru. Iako publika nikada pre nije čula ovu pesmu, nagradila je izvođenje ovacijama.Nakon izlaska albuma Massimo je baladu "Nisam spreman" uvrstio u svoj koncertni repertoar i redovno je izvodi, a publika je pesmu prihvatila i peva je isto kao i najveće Massimove hitove.
"Pesma "Nisam spreman" osvaja na prvu loptu. Moram priznati da je prava retkost na koncertima, da kada izvodite sasvim nepoznat repertoar dobijete tako jaku i toplu reakciju. A upravo nam se to dogodilo sa ovom pesmom. Izveo sam je i nedavno na koncertu Sergeja Četkovića u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu i bilo je to zaista posebno iskustvo " - kaže Massimo o novom singlu.
Spot za ovu predivnu ljubavnu baladu se snima ovih dana, a režiraće ga Hrvoje Banić. Do završetka spota, pesmu možete slušati na kanalu YouTube OVDE.Album "Sada" nalazi se u prodaji u svim muzičkim radnjama, a možete ga poručiti putem mail adrese:promocija@menart.rs

 

 

VestiArhiva vesti