Novi singl imaju Mark Ronson&Miley Cyrus

“Nothing Breaks Like A Heart” je naslov zajedničkog singla Marka Ronsona&Miley Cyrus! Pesma najavljuje novi Ronsonov album koji će izaći naredne godine (RCA Records/Menart).Pogledajte ovde spot za pesmu.

 Mark Ronson je ko-autor i ko-producent mega hita “Uptown Funk,”najviše pozicionirane pesme na Billboard Hot 100 listi u ovom veku!

Nastavljajući uspeh nekolicine uspešnih ovogodišnjih kolaboracija, petostruki dobitnik nagrada GRAMMY, izvođač i producent Mark Ronson objavio je konačno svoj novi singl,“Nothing Breaks Like A Heart”  koji je uradio u saradnji sa američkom pevačicom, glumicom i starletom, Miley Cyrus.

 Autori pesme “Nothing Breaks Like A Heart” su  Ronson i njegova koleginica sa iste- RCA etikete Miley Cyrus, zajedno sa timom koga čine  Ilsey Juber, Thomas Brenneck, The Picard Brothers, kao i Conor Rayne Syzmanski. Producent je Ronson zajedno sa Picard Brothers, dok je dodatnu produkciju uradio Jamie XX . Pesma je snimljena u studiju čuvenog Ricka Rubina- Shangri La Studios.

 “Nothing Breaks Like A Heart” je uvodni single budućeg, četvrtog po redu Ronsonovog  studijskog albuma, koji će izaći naredne godine.

 Visoko energetski video spot urađen je u  Kijevu, Ukrajina, režirirao ga jekreativni  duo WAFLA (We Are From LA), dok je izvršni producent bio francuski reditelj  Romain Gravas (M.I.A, Jay-Z, Kanye West, Jamie XX),inače dvostruki dobitnik  MTV Video Music nagrade.

 “Nothing Breaks Like A Heart” je Ronson prvi  pop singl kao izvođača, nakon  singla “Uptown Funk”, koji je u međuvremenu postao kulturološki i muzički fenomen. Ta pesma je 2015. godine  osvojila dve nagrade GRAMMY , uključujući  onu najvažniju za “pesmu godine”. “Uptown funk” je do sada strimovana preko 3 milijarde puta, pri čemu se na vrhu Billboard liste singlova zadržala 14 uzastopnih nedelja.To je do sada najemitovanija pesma u ovom veku,kao i četvrta najemitovanija pesma ikada, prema arhivama Billboarda. “Uptown Funk” je takođe jedna od 10 pesama koja je do sada dostigla dijamantski tiraž (za prodatih 10 miliona primeraka) u prodaji (prema podacima RIAA).

 Samo ove godine, Mark Ronson je radio na pregršt izdanja drugih izvođača. Koautor je pesme “Shallow” koju izvode njegova česta saradnica Lady Gaga i Bradley Cooper, a koja je deo muzike iz filma  A Star Is Born. U okviru super grupe  Silk City koju čine Diplo&Mark Ronson, objavljen je hit singl “Electricity” sa Duom Lipom, koji se našao u prvih 5 mesta na UK listi singlova, dok je u Americi dostogao zlatan tiraž.

 Kao producent, Ronson je sarađivao sa brojnim muzičkim ikonama kao što Paul McCartney, Lady Gaga, Adele, Lorde, ali i prerano otišla, Amy Winehouse.

 Mark Ronson i Miley Cyrus će svoju pesmu izvesti u okviru čuvene emisije Saturday Night Live 15.decembra.

 Twitter: https://twitter.com/MarkRonson

Facebook:https://www.facebook.com/markronson/

Instagram:https://www.instagram.com/iammarkronson/?hl=en

YouTube:https://www.youtube.com/user/MarkRonsonVEVO?sub_confirmation=1

Website: https://www.markronson.co.uk/

 

 

 

VestiArhiva vesti