OLLY MURS UPRAVO OBJAVIO NOVI SINGL: „WRAPPED UP“ feat. Travie McCoy NOVI ALBUM „NEVE BEEN BETTER“ IZLAZI 24.NOVEMBRA (EPIC/SONY/Menart)

Olly Murs, jedan od najkvalitenijih izvođača aktuelne muzičke pop scene, objaviće četvrti studijski album  poslednje nedelje novembra za etiketu Epic Records (Sony/Menart).Sudeći po prodornom funky zvuku gitara u prvom singlu, reklo bi se da je ovaj umetnik na vrhu svoje igre.

Olly Murs nije samo simpatičan i talentovani izvođač, on je i komercijalno veoma uspešan. Sva tri prethodna albuma su mu dostigla višestruke platinaste tiraže, imao je do sada četiri singla koji su dostigli #1 na svetskim muzičkim listama i veliki broj rasprodatih turneja. Fanovi Robbia Williamsa koji su gledali koncert u Zagrebu mogli su da se uvere u Ollyjevu harizmu, jer je on bio specijalni gost evropskeog dela Robbijeve turneje.

Novi album, „Never Been Better“, kao što mu i ime kaže, najbolji je do sada. Ono što nas pogotovo čini nestrpljivim je pesma „Let Me In“ koju su zajedno napisali Olly Murs i čuveni Paul Weller, ali i duet sa Demi Lovato, „Up“, kao i hit „Seasons“ koju je za Ollyja napisao čuveni hitmejker iz benda One Republic, Ryan Tedder.

„Znam da to kažem svaki put kada objavim novi album, ali je istina, svakom novom pločom tvoja iskustva rastu, menja ti se perspektiva“,priznaje Olly .

 “Never Been Better“ je pokazatelj koliko je Murs napredovao u mnogim poljima. Kao kantautor-ko-autor je većine pesama na albumu, ali i kao pevač, jer nikada nije zvučao ovako dobro! Zato će ovim novim albumom Olly sigurno ne samo postati bolji umetnik, već će privući mnogo nove, a raznovrsne publike.

„Sa svakim novim albumom, sve više rizikujem. Sada imam 30 godina a sa 26 sa snimio prvi album. Prošlo je čak dve godine od prethodne ploče, „Right Place, Right Time“ iako ja nemam takav utisak.Ovo je prvi album gde mogu mirno da kažem „To je to, to sam ja“. Vreme je bilo da izađem iz svoje ljušture i da se uozbiljim“.

Olly Murs bukvalno nikada nije bio bolje!I to je istina.

Dok se ne pojavi zvanični video spot, tzv.lyric vide o za pesmu „Wrapped Up“ možete pogledati na linku:

https://www.youtube.com/watch?v=sUe7WN4Htug

 

 

VestiArhiva vesti

ONE DIRECTION AKCIJA- ALBUM "MIDNIGHT MEMORIES" PO POSEBNOJ CENI U SVIM MUZIČKIM PRODAVNICAMA

U SUSRET NOVOM ALBUMU ONE DIRECTION, KOJI IZLAZI POLOVINOM NAREDNOG MESECA, MENART… Dalje

“PLAY BALL” PRVI SINGL AUSTRALISKOOG BENDA AC/DC SA NADOLAZEĆEG ALBUMA “ROCK OR BUST” MOŽETE PREMIJERNO ČUTI DANAS NA RADIO LAGUNI OD 17h!

SAZNAJEMO:NA  ALBUMU ‘ROCK OR BUST’  NAĆI ĆE SE 11 NOVIH PESAMA DOK JE NASLOVNA… Dalje

Obratite pažnju na Tinashe!

Tinashé Jorgensen Kachingwe (rođ.06.02.1993.), američka je pevačica,kantautorka,… Dalje