ONE DIRECTION AKCIJA- ALBUM "MIDNIGHT MEMORIES" PO POSEBNOJ CENI U SVIM MUZIČKIM PRODAVNICAMA

U SUSRET NOVOM ALBUMU ONE DIRECTION, KOJI IZLAZI POLOVINOM NAREDNOG MESECA, MENART ŽELI DA OBRADUJE DIRECTIONERE  POSEBNO SNIŽENO  CENOM JOŠ UVEK AKTUELNOG ALBUMA“MIDNIGHT MEMORIES

 DOPUNITE SVOJU 1 D KOLEKCIJU I TOKOM  OKTOBRA I NOVEMBRA ISKORISTITE POPUST OD 20%  NA PRETHODNO IZDANJE VAŠEG OMILJENOG BENDA, “MIDNIGHT MEMORIES”

Akcija se odvija na sledećim prodajnim mestima:

Beograd/Delfi knjižare SKC, Dallasshop, Ultra Galaktika, Games(Delta City), Games ,Vulkan (Ušće);

Novi Sad/Knjižara Laguna, Muzički magazin;

Kragujevac/Knjižara Laguna

 Novi singl sa dugoočekivanog albuma “FOUR” (Syco/Menart) koji izlazi  17. novembra, biće pesma  “Steal My Girl”. Singl je izašao 29. septembra, a na Vevo kanalu pesma ima već preko 6,6 miliona preslušavanja:

http://www.youtube.com/watch?v=sahsquWlw5I

 Autori  pesme “Steal My Girl” su ona ista ekipa koja stoji iza megahita “Best Song Ever”: Louis i Liam, Ed Drewett, Wayne Hector, Julian Bunetta i John Ryan.

Pri otkrivanju naziva albuma, svojim fanovima su ponudili na besplatan download pesmu “Fireproof”. Pesma je oborila rekord i postala najskidanija pesma ikad za 24 časa, koliko je i bila dostupna za download. Što se tiče prednarudžbi na iTunes servisu, album je takođe u 24 sata zauzeo mesto #1 u 65 zemalja. Time je oborio rekord još uveg aktuelnog albuma 1D, “Midnight Memories”.

One Direction su do sada prodali 46 miliona albuma, a novo izdanje je nastavak njihove stadionske turneje “Where We Are” koja je zabeležena i na filmu. Film će biti prikazan u bioskopima u Beogradu i Kragujevcu, tokom dva novembarska dana!

 11. i 12. novembra, očekuje vas koncert sa najvećim hitovima grupe One Direction, kao i ekskluzivni intervju sa članovima benda. Koncert iz Milana, sa legendarnog San Siro stadiona biće emitovan u visokoj rezoluciji i 5:1 surround zvukom.

Ulaznice su već u prodaji i to po ceni od 590 dinara za bioskope Cineplexx Delta City i UŠĆE Shopping Center, odnosno 450 dinara za bioskop Cineplexx Kragujevac Plaza.

Više o filmu na linku:

http://www.cineplexx.rs/Content.Node/rs/events/_items/sonderevents/One_Direction___.sr.php

 

Detaljnije informacije o bendu One Direction pratite na:

www.facebook.com/onedirectionmusic

www.twitter.com/onedirection

 

 

 

 

 

 

 

VestiArhiva vesti

OLLY MURS UPRAVO OBJAVIO NOVI SINGL: „WRAPPED UP“ feat. Travie McCoy NOVI ALBUM „NEVE BEEN BETTER“ IZLAZI 24.NOVEMBRA (EPIC/SONY/Menart)

Olly Murs, jedan od najkvalitenijih izvođača aktuelne muzičke pop scene, objaviće… Dalje

“PLAY BALL” PRVI SINGL AUSTRALISKOOG BENDA AC/DC SA NADOLAZEĆEG ALBUMA “ROCK OR BUST” MOŽETE PREMIJERNO ČUTI DANAS NA RADIO LAGUNI OD 17h!

SAZNAJEMO:NA  ALBUMU ‘ROCK OR BUST’  NAĆI ĆE SE 11 NOVIH PESAMA DOK JE NASLOVNA… Dalje

Obratite pažnju na Tinashe!

Tinashé Jorgensen Kachingwe (rođ.06.02.1993.), američka je pevačica,kantautorka,… Dalje