“PLAY BALL” PRVI SINGL AUSTRALISKOOG BENDA AC/DC SA NADOLAZEĆEG ALBUMA “ROCK OR BUST” MOŽETE PREMIJERNO ČUTI DANAS NA RADIO LAGUNI OD 17h!

SAZNAJEMO:NA  ALBUMU ‘ROCK OR BUST’  NAĆI ĆE SE 11 NOVIH PESAMA DOK JE NASLOVNA STRANA JEDINSTVENA 3-D POKRETNA SLIKA

Play Ball” je prvi sing koji plastično pokazuje šta fanovi mogu da očekuju od budućeg albuma, koji će se u fizičkoj prodaji pojaviti 2.decembra. Singl će tokom sutrašnjeg dana biti dostupan svim radio stanicama u Srbiji, a danas ga premijerno možete čuti tačno u 17h, na Radio Laguni (97.3 MHz). Novi singl će najaviti sam bend u radijskom ID pozdravu!AC/DC su danas uz otkrivanje izgleda omota albuma otkrili i listu pesama koja će se naći na njemu. Naslovnu stranu albuma “Rock or Bust”  predstavlja netradicionalna i inventivna tri dimenzionalna slika koji daje iluziju kao da će prepoznatljivi logo benda eksplodirati pri pomeranju. Jedinstveni 3-D dizajn može se videti na zvaničnom sajtu benda i biće dostupan kako na CD tako i na vinilnom formatu albuma. ‘Rock or Bust’  snimljen je proleća ove godine u studiju Warehouse u Vankuveru, Kanada. AC/DC su ponovo radili sa producentom  Brendanom O’Brienom i toncem Mikeom Fraserom.  Singl ‘Play Ball’ se premijerno zavrteo na kanalu Turner Sports, kao deo kampanje kojom se obeležava kraj ovogodišnjeg takmičenja američke bejzbol lige. ‘Rock or Bust’ će biti prvi  AC/DC album u karijeri dugoj 41 godinu, koji su snimili bez člana  osnivača grupe, Malcolma Younga. Ranije ove godine, AC/DC su objavili saopštenje da će zbog bolesti Malcom uzeti pauzu. Na žalost, zbog prirode njegove bolesti, Malcom se povlači iz benda. Tokom buduće turneje kojom AC/DC planira da promoviše album “Rock Or Bust”, umesto Malcoma, sviraće njegov i Angusov nećak, Stevie. Stevie Young, nećak osnivača grupe AC/DC, svirao je  ritam gitaru na albumu “Rock Or Bust” i pratiće bend na budućoj turneji.

“Rock or Bust” redosled pesama:

 1.     Rock or Bust
 2.     Play Ball
 3.     Rock The Blues Away
 4.     Miss Adventure
 5.     Dogs of War
 6.     Got Some Rock & Roll Thunder
 7.     Hard Times
 8.     Baptism By Fire
 9.     Rock the House
 10. Sweet Candy
 11. Emission Control

 

 

VestiArhiva vesti

OLLY MURS UPRAVO OBJAVIO NOVI SINGL: „WRAPPED UP“ feat. Travie McCoy NOVI ALBUM „NEVE BEEN BETTER“ IZLAZI 24.NOVEMBRA (EPIC/SONY/Menart)

Olly Murs, jedan od najkvalitenijih izvođača aktuelne muzičke pop scene, objaviće… Dalje

ONE DIRECTION AKCIJA- ALBUM "MIDNIGHT MEMORIES" PO POSEBNOJ CENI U SVIM MUZIČKIM PRODAVNICAMA

U SUSRET NOVOM ALBUMU ONE DIRECTION, KOJI IZLAZI POLOVINOM NAREDNOG MESECA, MENART… Dalje

Obratite pažnju na Tinashe!

Tinashé Jorgensen Kachingwe (rođ.06.02.1993.), američka je pevačica,kantautorka,… Dalje