Pharrell Williams objavio animirani spot za pesmu "It Girl"

Spot je premijerno emitovan na velikom billboardu na Times Square-u u Njujorku, 30.septembra. Producent animiranog video spota je poznati japanski umetnik Takashi Murakami i njegova producentska kuća Kaikai Kiki Co., Ltd, dok je reditelj spota hvaljeni savremeni umetnik Mr.

Globalni  superstar, Pharrell Williams, početkom marta objavio je solo izdanje G  I  R  L  koje je  izašlo pod etiketom Columbia Records (Menart). ” G  I  R  L”   je ubrzo pokazao da osim hita “Happy” ima još puno dobrih pesama, poput singlova “Marylin Monroe”, “Come And Get It Bae” i sada aktuelnog singla, “It Girl”.

Redefinišući termin cool za nove generacije, Pharrell Williams svoju kreativnu snagu crpi iz svih mogućih kreativnih izvora-muzike, mode, dizajna i stvara svoj upečatljivi stil .Od svoji početaka, kao tinejdžerski vunderkind i multi-instrumentalista početkom devedesetih, Pharrell je komponovao dovoljno hitova da sebi obezbedi nagradu koju magazine Billboard dodeljuje za Producenta dekade (za dekadu od 2000-2010. godine), do sadašnjeg superstar statusa, Williams nikada nije prestao da kreira. Kao producent počeo je još kao polovina benda  The Neptunes (druga polovina je Chad Hugo), a samo ove godine učestvovao je u kreiranju takvih mega hitova poput  Daft Punk-“Get Lucky,” Robin Thicke- “Blurred Lines,” Nelly-“Hot in Herre,” Jay-Z- “I Just Wanna Love U (Give It 2 Me),” Britney Spears-“I’m A Slave 4 U,”i Justin Timberlake “Like I Love You.”

Sa preko 100 miliona prodatih singlova i albuma, na kojima je na razne načine učestvovao, njegova muzika i dalje zvuči potpuno novo i sveže! On je takođe pomogao obnovi imidža Snoopa Dogga (sada Snoop Lion-a), Madonne, čak i benda Rolling Stones! Zajedno sa Chad Hugom i Shae Haley osnovao je nepredvidljivi alt-rock/hip-hop hibrid u vidu benda N.E.R.D. Njegova kreacija uključuje dizajniranje skulptura sa japanskim umetnikom  Takashijem Murakamijem, ali i kreacija nakita i asesoara za luksuzne brendove poput Louis Vuitton and Moncler. Njegova najnoviji poduhvat  i am OTHER — je multi-medijalno stvaralačko  udruženje koje pokriva sve njegove projekte kao što su Billionaire Boys Club & ICECREAM modna linija, tekstilna kompanija Bionic Yarn i rad na kanalu YouTube.  Pharrellova vizija nastavlja da širi pop kulturu.

Pharrellova vizija dovela ga je u Evropu na rasprodatu turneju koju promoviše novim singlom skinutim sa album ” G  I  R  L”  , “It Girl”.

Album” G  I  R  L”    možete pronaći u našim muzičkim radnjama i knjižarama Delfi.

 

 

VestiArhiva vesti