Proslavili smo izlazak albuma Julijane Šarac - Mozart&Beethoven

Juče popodne u prelepom prostoru Vile Jelene na Senjaku, održana je proslava izlaska izdanja “Mozart&Beethoven”, naše  pijanistkinje Julijane Šarac. Zahvaljujemo svim predstavnicima medija, ljudima iz posla i prijateljima koji su svojim prisustvom  uveličali naš dođaj.

 

Okupljenima se obratio Dr Srđan Teparović, profesor na muzičkoj akademiji i muzički kritičar radio Beograda, koji je rekao nešto više o samom albumu i njegovom značaju, izjavivši da “kao u književnosti, tako i u klasičnoj muzici prepoznajemo tzv.žensko pero, koje Julijana Šarac nadograđuje svojim snažim interpretacijama”.

 

Promociju su pratili su brojni i atraktivni video spotovi naše pijanistkinje, koji potvrđuju da Julijana Šarac veliku pažnju posvećuje vizuelnom aspektu svog izvođenja. Koktel zabava bila nam  je odličan povod da otkrijemo  naše buduće planove sa Julijanom Šarac, naime, najavili smo njen budući crossover album, kao i prvi album klavijaturistkinja Marije Popović i Julijane Šarac, dua Marija&Julijana.

 

Slike sa promocije nalaze se na ovom linku https://www.dropbox.com/sh/vvkx91nst35o6ye/AABuZYHMtPaNjwUO7KwSMKUia?dl=0

 

Album “Mozart&Beethoven” od danas se nalazi u prodaji u našim muzičkim radnjama, a možete ga slušati i putem digitalnih servisa Deezer i Spotify.

 

 

 

 

VestiArhiva vesti