SADE peva u "Udovicama"

SADE objavila novu pesmu  “THE BIG UNKNOWN”!

Pesma se nalazi na soundtracku  filma "Udovice" 

Lyric video možete pogledati OVDE

 

 SADE je objavila novu pesmu naslovljenu “The Big Unknown” za potrebe novog filma “Udovice” Oskarom nagrađenog reditelja Steve McQueena.

 Lyric video možete pogledati OVDE

 

“Udovice” (“Widows”) Twentieth Century Fox, Regency Enterprises i See-Saw Films, je dugometražna adaptacija istoimene  britanske serije , a koda nas kreće u bioskop 22.novembra 2018.

SADE je napisala  “The Big Unknown” specijalno za završnu scenu filma. Tokom dogovora oko zajedničke saradnje sa SADE,  britanski reditelj Steve McQueen ju je ohrabrivo da stihovima dublje istraži temu gubitka i opstanka. Pesma ‘The Big Unknown’ sadrži duh filma ali to je melodijski nepogrešivo i dalje SADE, čiji karakterističan vokal isporučuje još jednu briljantnu novu melodiju.

U nedavnom intervjuu za Los Angeles Times  McQueen je izjavio:  “Bila je čast raditi sa takvom legendom. SADE je neuporedivi talenat i neverovatna umetnica koja ne objavljuje novi materijal često, ali smo imali sreću da je ona veliki fan originalne serije “Udovice”. 

 

“The Big Unknown” lyric video sadrži scene iz McQueen filma snimljene u Čikagu u kojima vidimo glavnu junkinju Veroniku (igra je Viola Davis), suočenu sa neizvesnom budućnošću i mračnim prognozama. 

Na originalnom soundtracku filma “The Widows’ pored nove pesme SADE, nalazi se i čuvena numera Nine Simon - “Wild Is The Wind” , dok je muzički skor uradio Oskarom ovenčani filmski kompozitor, Hans Zimmer.  Muzika iz filma “Udovice” pojaviće se u prodaji 30.novembra.

Sa muzikom koja opravdano dobija najviše pohvale od strane umetnika svih žanrova na globalnom muzičkom pejsažu, SADE nastavlja da refediniše i ostane kulturno relevantna.

 

Iako ima samo 6 studijskih albuma, njihova prodaja je premašila tiraž od 700 miliona prodatih primeraka širom sveta. Njen poslednji studijski album, “Soldier Of Love” bio je na #1 Billboard list albuma a naslovna pesma osvojila je prestižnu GRAMMY i mnogobrojne druge muzičke nagrade.

“The Big Unknown” je napisala SADE, komponovali su je SADE Adu i Ben Travers, a producirali su je  SADE, Ben Travers i Aaron Taylor Dean.

 

https://www.SADE.com/biography

 

 

 

 

 

VestiArhiva vesti