Sigala i James Arthur traže pravu ljubav u pesmi "Lasting Lover"

Pogledajte spot ‘LASTING LOVER’, u kome su snage udružili britanski DJ Sigala i James Arthur!

DJ, producent i umetnik nominovan za prestižnu nagradu BRIT,  Sigala, udružio je snage sa čestim stanovnikom gornjeg doma muzičkih top lista, Jamesom Arthurom, u numeri ‘Lasting Lover” (Ministry of SoundSony).‘Lasting Lover’ nosi sve karakteristike Sigalinog poletnog, optimističnog ritma, , a momentalno prepoznatljiv vokal Jamesa Arthura dodaje sirovu energiju euforičnoj dance-pop savršenosti u kojoj je korišćen sempl pesme grupe MGMT, “Time To Pretend”.

“Autor pesme “Lasting Lover” je  Lewis Capaldi,  a original sam dobio u akustičnoj verziji, pa je bilo veoma zabavno pretvoriti je u sadašnju verziju”, objašnjava Sigala” Dugo sam želeo da sarađujem sa  Jamesom Arthurom, volim njegov glas, ali zbog karantina, nismo uspeli odmah da se sretnemo, već smo komunicirali preko Zoom-a, a uživo smo se upoznali tek na snimanju spota za “Lasting Lover”. Srećom super smo se skontali oči u oči! Iz mog dosadašnjge rada, a posebno iz ove pesme, lako je shvatiti da sam masivni MGMT fan i za mene je uvek najboje to što mogu da povežem sve one stvari koje volim u muzici i spojim ih zajedno, sa nadom da će se i drugima dopasti”.“Stvarno sam uživao u radu sa Sigalom na ovom apsolutnom bangeru od pesme”, priča James Arthur, “Sigala je pravi genije! Dugo vremena sam njegov fan, pa je bilo sjajno jkonačno ga i upoznati. Meni je konkretno ovo značajna promena u muzičkom pravcu , pa već sada mogu da najavim zanimljive obrte sličnog tipa  i u budučnosti. Nadam se da će se svima dopasti. Čuvajte se!”.

 

 JAMES ARTHUR:

Jedan od retkih učesnika reality muzičkog takmičenja, koji je zaista uspeo u muzičkom svetu i ima višestruko platinaste tiraže svojih izdanja. Do sada je prodao preko 30 miliona svojih izdanja širom sveta. Prošle godine je nagrađen plaketom u obliku diska, za premašenih milijardu streamova na servisu Spotify, sa #1 singlom  'Say You Won't Let Go'. James Arthur je do sada objavio tri uspešna albuma, istoimeni  'James Arthur' (2013, dostigao #2 mesto britanske liste albuma), 'Back From The Edge' (2016, dostigao mesto #1 britanske liste albuma) i prošlogodišnji 'YOU' (2019, dostigao #2 britanske liste albuma), imao je 9 singlova na britanskoj Top 40 listi, uključujući dva mesta #1. Za vreme izolacije, pokrenuo je kampanju  'Safe Inside' gde je sav profit od namenski snimljene i objavljene muzike otišao u dobrotvorne svrhe.  

 

Sigala:

 

Sigalin prvi studijski album, ‘Brighter Days’ (2018), dostigao je srebrni tiraž (136 000 komada prodato samo u Britaniji) I najbolje je pozicionirani debi album na dance listi 2018.godine, sa singlovima ‘Lullaby’ feat.Paloma Faith, ‘Easy Love’ i  “I Just Got Paid” ft. Ella Eyre, Maghain Trainor.‘Lasting Lover’ prati niz neverovatno uspešnih Sigalinih izdanja, među kojima su ‘Wish You Well’ feat.Becky Hill, njegov sedmi   top 10 hit singl,  ‘We Got Love’, feat- Ella Henderson. Sigala se još uvek penje na listama prethodnim singlom  ‘Heaven On my Mind’ ft. Becky Hill.‘Lasting Lover’ obeležava novo muzičko poglavlje, jer Sigala sada polako oblikuje svoj drugi studijski album. 

 

 

Sigala:

www.sigalamusic.com

www.twitter.com/SigalaMusic

www.facebook.com/sigalamusic

 

James Arthur:

https://www.jamesarthurofficial.com/

https://twitter.com/JamesArthur23

https://www.facebook.com/JamesArthur/

https://www.instagram.com/jamesarthur23/?hl=en

 

VestiArhiva vesti