"Sorry" prvi zvanični spot sa albuma "Lemonade"!

Album "Lemonade" (Columbia Records/Menart) je konačno  u prodaji u Srbiji!

Video spot “Sorry” pogledajte OVDE

“Sorry” je prvi zvanični video spot sa albuma  “Lemonade”,  direktno preuzet iz istoimenog dokumentarca koga je naša publika  mogla skoro da pogleda na kanalu HBO Srbija.

Film (pogledajte trailer OVDE)  je izavao salve pohvala od strane njehin obožavalaca i muzičke kritike, pa je ubrzo postao jedan od najprodavanijih ove godine.

Crno-beli video spot za “Sorry” počinje uvodnim monologom, citatom poeme čiji je autor Warsan Shire, u spotu se pojavljuje svetska teniserka #1, Serena Williams, dok su kao reditelji potpisani  Kahlil Joseph i Beyoncé Knowles Carter.

Spot dolazi u pravom trenutku kada Beyoncé kreće na evropski deo turneje “Formation”, koja startuje 28.juna u Engleskoj, a sve datume koncerata pogledajte OVDE.

“Lemonade” CD+DVD (Columbia Records/Menart) konačno je u prodaji i u Srbiji!

Šesti studijski album Beyoncé poput prethodnog izdanja “Beyoncé”(2014), vizuelni je komplet sa 12 pesama i filmom, koji je svoju svetsku premijeru imao na kanalu HBO, neposredno pred izlazak digitalnog albuma. “Lemonade” je konceptualni projekat baziran na emotivnom putovanju jedne žene kroz samoupoznavanje i izlečenje. Izuzetno intimni stihovi već su sami po sebi tema društenih mreža,a možete ih pročitati u dodatku ovog mejla.Gosti albuma su Jack White, Kendrick Lamar, The Weeknd & James Blake, kao i mnogi drugi uticajni autori čija imena ćete pronaći u kompletnom spisku autora u prilogu ovog mejla.

Premijerno album je predstavljen na servisu Tidal.

Redosled pesama na albumu "Lemonade":

Pray You Catch Me
Hold Up
Don’t Hurt Yourself (Feat. Jack White)
Sorry
6 Inch (Feat. The Weeknd)
Daddy Lessons
Love Drought
Sandcastles
Forward (Feat. James Blake)
Freedom (Feat. Kendrick Lamar)
All Night
Formation
Lemonade Film

 

 

VestiArhiva vesti