Tajni agent Massimo na zadatku u novom spotu "Znam"

S velikom lakoćom naš proslavljeni pevač - Massimo i hrvatska radijska i televizijska voditeljka Tatjana Jurić uskočili su u uloge života. On, u bondovskom stilu, opasni tajni agent, a ona lepa kradljivica dijamanta.
To je radnja novog spota za pesmu Massimovu pesmu "Znam" za koju muziku i tekst potpisuje Predrag Martinjak, a režiju spota ovog puta radio je Radislav Jovanov- Gonzo.
Massimu, koji već ima iskustva sa glumom na pozorišnoj sceni, filmu ali i u brojnim spotovima, uloga je savršeno legla, a jednako se dobro u priču uklopila jedna od najlepših Hrvatica Tatjana Jurić.
Pogledajte spot OVDE.
"Snimanje ovog spota s ovom ekipom i ovako ozbiljnijom radnjom i glumom bio je jedinstveno iskustvo i veliki izazov na koji sam pristala samo zato što sam znala da mogu imati potpuno poverenje u sve učesnike, od Gonza, do Massima i svih ostalih koji su učestvovali. Moja prijateljica je imala odličan komentar kada sam joj pokazala spot, s obzirom da ja baš da ne znam da glumatam, mogu samo preneti emociju ako je osetim, a moja je Irena rekla: Jurić, možda ne znaš da glumiš, ali nakupi se života i samo je izašlo iz tebe. Trebala bih svakako zahvaliti Gonzu, jer kažu da te reditelj ili proslavi ili upropasti, a ja sam jako zadovoljna kako je sve ispalo, pa smatram da je napravio fenomenalan posao." - rekla nam je Tatjana Jurić nakon snimanja.

 

 

 

VestiArhiva vesti