"Te zime" novi singl Amela Ćurića

Dok spot „Neizdrživo“ iz dana u dan prikuplja sve više pregleda na YouTube-u, a singl se i dalje vrti na radio stanicama u regionu, Amel Ćurić ima novi hit!„Spot smo snimali na planini na minus 12 stepeni…!“

Pogledajte spot za singl "Te zime".

U samo 30 sekundi teasera objavljenog pre dve nedelje, Amel je najavio pravu zimsku bajku u novom spotu za singl „Te zime“.
Za razliku od prethodnog spota koji je sniman na moru, ovaj spot sniman je na snegom prekrivenoj planini Bjelašnici, ponovo pod budnim okom – Harisa Dubice.

“Pustili smo da sam teaser zaintrigira fanove, da ne shvate odmah o kakvoj se pesmi radi. Mislim da je pesma 'Te zime' pun pogodak i da će biti veliki hit. Kadrovi su zaista lepi i posebni, jer dosta značaja pridajem spotovima. Moram priznati da me nervira kada neko snimi sjajnu pesmu, uloži u snimanje, produkciju, a spot napravi prosečan. Razumem naše pevače, jer nije lako osigurati budžet, ali na svetskoj sceni mi je to neopravdano. Što se tiče samog snimanja spota…uf to je bilo baš teško. Hladnoća iscrpi čoveka, a snimali smo i na minus 12 stepeni, no ja sam još dobro prošao za razliku od devojke koja je u spotu oskudno odevena, u lepršavoj haljini i golih ruku", ističe Amel.

 

VestiArhiva vesti