The Chainsmokers dolaze na EXIT!

THE CHAINSMOKERS objavili novi singl “DO YOU MEAN” sa Ty Dolla $ign i bülow. Gledamo ih na glavnoj bini Exit festivala 05.jula!

Grammyjem nagrađeni umetničko-producentski duo,  The Chainsmokers, objavili su novu traku  “Do You Mean” feat. Ty Dolla $ign i bülow (via Disruptor Records / Columbia Records) – pogledajte lyric video OVDE.

“Do You Mean” je najnovija pesma u nizu koju dodaju konstrukciji svog  budućeg albuma  World War Joy, na kome će se takođe naći prethodno objavljeni singlovi “Who Do You Love” featuring 5 Seconds of Summer, kao i “Kills You Slowly”. Album koji se postepeno puni novim pesmama trebalo bi da izađe tokom ove godine.

Kako bi što bolje promovisali budući album,The Chainsmokers će krenuti na masivnu turneju po Americi ove jeseni, zajedno sa bendom 5 Seconds of Summer, kao i zvezdom u usponu, Lennon Stellom, koja će otvarati šou.

Ono što je za nas mnogo bitnije jeste da  The Chainsmokers dolazi ovog leta na Exit, gde će 5.jula nastupiti na glavnoj bini novosadskog festivala.

Detaljnije o The Chainsmokers saznajte na: https://www.thechainsmokers.com/.

 

VestiArhiva vesti