Zucchero i Oliver Dragojević gosti na koncertu 2Cellos u Zagrebu!

Italijanska zvezda Zucchero i neponovljivi Oliver Dragojević, biće posebni muzički gosti na velikom spektaklu 2CELLOS na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava,
u subotu, 2. jula.
Od svih muzičkih gostiju sa kojima su Luka i Stjepan sarađivali tokom poslednjih pet godina, nije bilo jednostavno odabrati goste. Ipak, odlučili su se za
Zucchera sa kojim su snimili pesmu “Il Libro Dell´ Amore (The Book of Love)”, objavljenu na albumu “IN2ITION” (2012.) koji je u Hrvatskoj dostigao zlatni tiraž.
https://www.youtube.com/watch?v=iWrIjN27w_M
“Sa Zuccherom smo snimali pesmu za album u studiju u Rimu. Ovo je sjajna prilika da se ponovno vidimo i napokon nastupimo zajedno na pozornici. Još kada uz sve što  smo pripremili zasviramo s Oliverom, biće to još jedna noć za pamćenje”, rekao je Stjepan Hauser koji je s Oliverom Dragojevićem objavio album “Noć nek´ tiho svira” (Aquarius/Menart) i održao niz koncerata.
https://www.youtube.com/watch?v=M-Wm17Cjm7I
A što su glavne muzičke zvezde pripremile za ovaj ekskluzivni slavljenički koncert povodom pete godišnjice karijere 2CELLOS, proverite u subotu u Zagrebu.
Ulaz je slobodan!
2CELLOS će koncert početi klasičnom muzikom u 21:30 sati, nakon čega sledi pravi show koji prati i raskošna produkcija. Ovu produkciju su već videli obožavaoci 2Cellos u Veroni, početkom maja u Veroni, a sada će je videti konačno i "domaći" fanovi 2Cellos.
Ovo je prvi veliki koncert 2CELLOS u Zagrebu nakon četiri godine. Biće to savršena prilika da uživate u njihovim energičnim izvedbama jer se sledeći veliki  koncert očekuje tek nakon objave četvrtog studijskog albuma.
Koncert u Zagrebu ujedno je i zadnji nastup 2CELLOS na aktuelnoj svetskoj turneji. Koncert publici poklanjaju 2CELLOS, Grad Zagreb i Zagrebačka Filharmonija,  a održaće se u sklopu novog open-air festivala Zagreb Classic.

Fotografija: Oliver Dragojević i Stjepan Hauser (Aquarius Records).

 

VestiArhiva vesti