JACK WHITE OBJAVIO NOVI ALBUM “NO NAME”

Američki muzičar iz Detroita, Jack White,  još jednom je uspeo da iznenadi svoje fanove i muzičke sladokusce izlaskom nenajavljenog studijskog albuma, pod naslovom “No name”.

Kao i uvek kada je enigmatični roker u pitanju, Jack White je sve uradio po sistemu “uradi sam”: snimio, producirao i smiksao album u svom Third Man studiju. Nakon snimanja koje počelo 2023. godine,lična fabrika ploča  Third Man Pressing je odštampala plavi vinil i on se bez ikakvog zvaničnog omota pojavio u prodavnici Third Man Records dan pre zvaničnog izlaska albuma.

“No Name” album se pojavio u digitalnom i fizičkom obliku a u zvaničnoj distribuciji naći će se tokom septembra meseca kao CD, odnosno crni i plavi vinil (Third Man Records/Legacy A&R/Menart).

Jack White za sada ne planira snimanje spota, ali se zna da je kao radijski singl izabrana vrlo zarazna “That’s How I’m Feeling”.

Redosled pesama na albumu:

1. Old Scratch Blues

2. Bless Yourself

3. That’s How I’m Feeling

4. It’s Rough on Rats (If You’re Asking)

5. Archbishop Harold Holmes

6. Bombing Out

7. What’s the Rumpus?

8. Tonight (Was a Long Time Ago)

9. Underground

10. Number One With a Bullet

11. Morning at Midnight

12. Missionary

13. Terminal Archenemy Endling

Jack White je započeo turneju koja je uključila već četiri održana koncerta u Tenesiju i Džordžiji, a tokom avgusta svirao je i sviraće u Južnoj Koreji, Švedskoj, Norveškoj i Danskoj.

Autor fotografije je: David James Swanson

Album možete slušati putem linka:https://jackwhite.lnk.to/NoName

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *