CLEAN BANDIT, ANNE-MARRIE & DAVID GUETTA U ZAJEDNIČKOM SINGLU – CRY BABY

Dobitnici nagrade Grammy, britanski pop trio Clean Bandit vraćaju se na scenu sa novim singlom, “Cry Baby” i zlatnim saradnicima, svetski poznatim producentom i DJem Davidom Guettom i uspešnom pevačicom Anne-Marie.

“Cry Baby” (B1/Ministry Of Sound/Sony Music/Menart) je inače druga saradnja po redu između Clean Bandit i Anne-Marrie, pri čemu je prva, “Rockabye” (ft.Sean Paul) bila veliki hit i jedna je od 4 singla uspešnog trija, koja ima preko milijardu strimova. Spot za “Rockabye” uskoro će preći 3 milijarde pregleda na YT, a i njega, kao i spot novog singla, “Cry Baby” režirali su upravo Clean Bandit.

Teško je rečima opisati koliko mi znači pesma “Cry Baby“, kaže Grace Chatto, članica Clean Bandit i dodaje:”Ispala je delikatna, razigrana i topla, iako nosi veliku bol. Trebalo nam je četiri godine da ovu pesmu uradimo kako smo želeli i zahvalna sam što je konačno tu!“.

“Cry Baby” nije prva pesma koju je trio objavio ove godine. Naime, gostujući su u singlovima dva Latino izvođača: kolumbijskih reggaeton džinova, Piso 21& Jhosy u pesmi “MAR AZUL”, kao i portorikanskog repera, Darella u pesmi “Lambo sport”.

Grace se našla nedavno na naslovnicama magazine Voir i Fault  u kojima je najavila novu eru Clean Bandit.

O bendu Clean Bandit

Engleska elektro pop grupa formirana u Kejmbridžu 2008 do sada je imala 4 #1 hita, kao i 10 pesama koje su se našle u prvih deset mesta britanske liste singlova.Snimaju i produciraju sami svoje spotove, od koji su 3, “Symphony”, “Rockabye” i Solo” premašili milijardu pregleda (YT). Grupu čine akademski školovana čelistkinja Grace Chatto i braća Jack i Luke Patterson. Glavni tekstopisac, Jack je do sada osvojio 2 nagrade Ivor Novello, za pesmu “Rather Be”, a napisao je i nekoliko #1 singlova za druge izvođače. Trio kombinuje zvuk žičanih instrumenata i elektronike a među gostujućim vokalima do sada su sarađivali sa Demi Lovato, Seanom Polom, Zarom Larsson, Luisom Fonsijem, Ellie Golulding, Mabel, itd.

Autor fotografija: Olivia Anderson

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *