Michael Patrick Kelly singlom "Beautiful Madness" osvojio top liste

Irsko-američki pevač i autor, Michael Patrick Kelly imao je tu (ne)sreću da se rodi u poznatoj muzičkoj porodici i grupi, The Kelly Family, koja ga je katapultirala u slavu tokom njegovih tinejdžerskih godina. Sa svojih 18 godina prvi put je stao iza kamere da bi režirao spot za pesmu "An Angel" , koji je postala veliki hit i premašila tiraž od 20 miliona prodatih primeraka. Na turnejama sa matičnom grupom, Michael je obišao čitavu planetu. Sva ta medijska gungula bila je previše za njega, pa se povukao u tišinu manastira u Francuskoj, gde je kao monah, proveo narednih 6 godina u tihovanju i razmišljanju. A onda je, veoma uspešno, obnovio svoju muzičku karijeru, kao solista.

 

Njegov solo album "iD" (2017) proveo je čak 70 nedelja na listi najboljih albuma u Nemačkoj, sa radio hitovima "iD" , "Roundabouts", "Et Voilá".

Pogledajte spotove sa albuma “iD”:

 "iD"

 "Roundabouts"

 “Et Voilá"

 

Istoimena turneja je bila veoma uspešna, pri čemu ga je samo u Nemačkoj, Švajcarskoj i Austriji gledalo preko pola miliona ljudi. Prirodan, kako na sceni tako i na televiziji, u prethodne tri godine je jedan od voditelja takmičarske muzičke emisije "The Voice Of Germany", kao i voditelj popularnog TV šoua, "Sing My Song".

 

Njegov aktuelni singl "Beautiful Madness" govori o tome da treba prihvatiti rizik, šansu, iako možda deluje ludo, jer se može izroditi u nešto veoma lepo. Moto, koji mu tako savršeno pristaje.

 

Pogledajte spot za “Beautiful Madness” 

 

 

Michael Patrick Kelly možete pratiti:

 

WEBSITE

 

INSTAGRAM

 

FACEBOOK

 

TIKTOK

 

 

 

 

 

VestiArhiva vesti